Presentatie

Als presentator ben ik actief op de voorgrond van uw evenement. Bedrijfsevenementen, sportevenementen of dagvoorzitter ik zorg ervoor dat het plaatje op een professioneel niveau compleet wordt. Door de jarenlange ervaring in zowel kleinschalige als grootschalige evenementen weet ik de juiste sfeer neer te zetten. Afgelopen jaren heb ik op het gebied van sport voor de Nevobo Volleybalbond, Koninklijke Nederlandse Hockeybond en Rugby Nederland diverse evenementen mogen begeleiden en presenteren.

Headerfoto_Martijn_westerink_DJ_presentator_conceptontwikkelaar

DJ

Bruiloft, club of feestcafé. Ik voel mij overal thuis als all-round DJ. Een combinatie van diverse stijlen, presentatie en een stukje entertainment zorgt ervoor dat ik in elke situatie uit de voeten kan. Het inschatten van het publiek dat voor mij staat en daarop anticiperen zorgt ervoor dat ik al menig avond tot een hoogtepunt heb gebracht. Geboekt door heel Nederland kan ik zeggen dat ik nog weinig plekken niet heb gezien. De focus ligt op regio oost en noord Nederland waar ik vaak te vinden ben in Bloopers Zwolle en Vios Hengelo.

Concept ontwikkelaar

Het inhuren van een presentator of DJ zorgt nog niet voor het complete plaatje. Door mijn jarenlange ervaring in mijn bedrijf BPM Media & Entertainment Facilities weet ik van A tot Z wat er nodig is om uw evenement tot een succes te maken. Kunt u hulp gebruiken bij het organiseren van uw sport en/of bedrijfsevenement? Ik sta graag voor u klaar om mee te denken in zowel concept als executie.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?