Nieuws

DJ Martijn Westerink bij KPN WK Shorttrack 2017 in Ahoy Rotterdam

[siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Video"][/siteorigin_widget]

Van 10 t/m 12 maart 2017 vond het KPN WK Shorttrack plaats in Rotterdam Ahoy. Drie dagen topsport en entertainment!

Voor het eerst in ruim twintig jaar kwam het WK Shorttrack naar Nederland. Het was dé kans om de beste shorttrackers ter wereld dicht bij huis in actie te zien. Veel rijders hadden hun seizoen op het WK afgestemd en wilden in Rotterdam in topvorm zijn. Met Sjinkie Knegt, Suzanne Schulting en de relay teams deed Nederland op alle fronten mee om de medailles. En hoe!! Bekijk het nieuws en de uitslagen hier >> http://www.schaatsen.nl/kpnwkshorttrack/

Het KPN WK Shorttrack heeft alles in zich om hét sportevenement van 2017 te worden. Speciaal voor het WK werd een tijdelijke ijsvloer gelegd in Ahoy. Door de toevoeging van licht, geluid en show stond het WK garant voor spektakel op en rond het ijs.

DJ Martijn zorgde voor de muzikale omlijsting van het WK, dit naar volle tevredenheid van alle betrokkenen. Het was een grandioos evenement!

Martijn Westerink presenteert NK Judo

Op zondag 22 januari mochten Presentator Martijn Westerink en Music Manager Jeroen Labots de finaleronde van de Nationale Mix-teamkampioenschappen van Judo Bond Nederland presenteren in opdracht van Sportstad Heerenveen.

Wat een gave sport en een mooie dag was dit! Dank voor deze opdracht.

[siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Image"][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Image"][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class="WP_Widget_Media_Image"][/siteorigin_widget]

Nieuwe LED wall in gebruik door DJ Martijn

Vrijdagavond 2 december draaide DJ Martijn een Dance Classics Party op de 50e verjaardag van een 10 jaar-trouwe klant! De eerste eigen show met een (deel) van onze nieuwe LED wall! Non-stop visuals, foto's en videoclips! #BPMversterkt #BPMverlicht #teamBPM #djopjefeest #BPMMEF