Sportpresentaties

© ADG Fotografie | Arjan de Graaf

Martijn Westerink heeft veel ervaring in het presenteren van sportevenementen, zowel grote als kleinschalige en zowel regionaal als landelijk. Hij weet met zijn uitstekende sportkennis de juiste sfeer te creëren om uw sportevenement op een professioneel niveau te kunnen presenteren!

Referenties

Abiant Lycurgus
Voor Abiant Lycurgus (landskampioen, bekerwinnaar & Super Cup winnaar volleybal) is Martijn Westerink bij elke thuiswedstrijd Music Manager. BPM Media & Entertainment Facilities, waar Martijn eigenaar van is, heeft een belevingsconcept ontwikkeld rondom de thuiswedstrijden. Zo worden er presentatoren en DJ’s geleverd en draagt BPM zorg voor de showregie.

 

 

Landstede Basketbal
Tijdens alle thuiswedstrijden van Landstede Basketbal is Martijn Westerink aanwezig als DJ en verzorgt hij als presentator de showregie.

 

 

 

 

Nederlandse Volleybal Bond

Voor Nevobo verzorgt Martijn Westerink als presentator en Music Manager regelmatig nationale en internationale wedstrijden.

 

 

 

 

 

Koninklijke Nederlandse Hockey Bond
Voor de KNHB wordt Martijn Westerink regelmatig als presentator en Music Manager ingezet tijdens nationale en internationale wedstrijden.