Presentator

Referenties

Nederlandse Volleybal Bond

Voor Nevobo verzorgt Martijn Westerink als presentator en Music Manager regelmatig nationale en internationale wedstrijden.

Landstede Basketbal

Tijdens alle thuiswedstrijden van Landstede Basketbal is Martijn Westerink aanwezig als DJ en verzorgt hij als presentator de showregie.

Abiant Lycurgus

Voor Abiant Lycurgus (landskampioen, bekerwinnaar & Super Cup winnaar volleybal) is Martijn Westerink bij elke thuiswedstrijd Music Manager. BPM Media & Entertainment Facilities, waar Martijn eigenaar van is, heeft een belevingsconcept ontwikkeld rondom de thuiswedstrijden. Zo worden er presentatoren en DJ’s geleverd en draagt BPM zorg voor de showregie.

Koninklijke Nederlandse Hockey Bond

Voor de KNHB wordt Martijn Westerink regelmatig als presentator en Music Manager ingezet tijdens nationale en internationale wedstrijden.

Wil je nóg meer van Martijn zien?

Invictus Games Den Haag 2022

Het bezoeken van een wedstrijd van de Lange Mannen of de Volleybaldames is meer dan alleen het zien van een wedstrijd. Het is een belevenis, waarin je als publiek wordt meegenomen door een professioneel entertainmentteam.

In opdracht van John Stubbe Pres&Teert & TIG Sports was Martijn betrokken als presentator / entertainer bij het WK Beachvolleybal 2015 in Apeldoorn & Den Haag.

Wil jij meer informatie over Martijn als sportpresentator? Neem dan gerust contact met hem op!

en_GBEnglish