Over Martijn

Martijn Westerink heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkelt als veelzijdig DJ, presentator en entertainer. Door zijn expertise en liefde op het gebied van muziek, sport en belevingen zorgt hij voor het maximale resultaat in elke situatie. Hiervoor is het aanvoelen van de situatie en meedenken in de wensen van de klant een van Martijn’s krachtigste instrumenten. Zijn brede inzetbaarheid en snelle schakelen zorgt ervoor 2510dat hij als een ware kameleon op de voorgrond treed.

Waarom zaken doen met Martijn?

Martijn geeft kleur aan jouw wensen en zorgt voor een optimale beleving door zijn expertise op het gebied van muziek, sport en entertainment belevingen.

Timeline

2018
mei 16

Abiant Lycurgus Finales

2017
mei 1

Dela Beach Open

Wat anderen van mij vinden..

 • “De kracht van Martijn zit in zijn kennis, expertise en enthousiasme op het gebied van muziek, presentatie en publieksentertainment. Hij is voor meerdere type evenementen in te zetten wat hem een ware kameleon maakt in zijn werk.”

  Renee Faber
 • “Martijn schakelt snel en is een veelzijdige presentator, DJ en ondernemer. Met zijn brede vakkennis, humor en gedrevenheid zorgt hij voor het maximale resultaat bij elke klus.”

  Jan van der Meulen
 • “Martijn is hardwerkend, positief en humoristisch. Zelfs van een saaie wedstrijd weet hij het publiek te vermaken en de lol erin te houden.”

  Martje Terlingen, Nevobo
 • “Martijn is kundig in zijn vak en kan goed meedenken met de doelstelling van de klant. Hij herkent valkuilen en beperkingen, hetgeen het makkelijk maakt open te communiceren.”

  Renee Cloo

Klanten waarvoor ik werk