Portfolio

Presentator

Martijn Westerink heeft veel ervaring in het presenteren van sportevenementen, zowel grote als kleinschalige en zowel regionaal als landelijk. Hij weet met zijn uitstekende sportkennis de juiste sfeer te creëren om uw sportevenement op een professioneel niveau te kunnen presenteren!


Commentator

Martijn Westerink heeft jarenlange ervaring in het presenteren van zowel grote als kleinschalige (bedrijfs)evenementen, zowel regionaal als landelijk. Martijn weet de juiste sfeer te creëren om uw (bedrijfs)evenement op een professioneel niveau te kunnen presenteren!


DJ Martijn

Martijn Westerink heeft meer dan 15 jaar ervaring in het presenteren van nationale en internationale (sport) evenementen. Met het credo ‘vermaken maar niet vermoeien’ als uitgangspunt weet Martijn met een duidelijke focus op inhoud, sfeer of beiden de juiste bijdrage te leveren aan de meest uiteenlopende evenementen.

DJ Martijn Westerink maakte zijn draai-uren onder andere in feestcafe Bloopers (Zwolle), de Apres Skihut (Rotterdam), De Vrienden Live (Rotterdam), Boode (Bathmen), Dieka (Markelo), Foute Party’s in o.a. De Winkel van Sinkel (Utrecht) en op honderden bruiloften en bedrijfsfeesten.

nl_NLDutch